1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. The forum has been upgraded to a more recent and user-friendly software, called "XenForo".
    It will take some time to get everything set up and running smoothly, so please report any bug you may find to the forum staff.
    Thank you for your patience.

Blaze Auto Adopter v2.1

Discussion in 'Neopets Program Discussion' started by Heya, Oct 23, 2009.

  1. Kaito

    Kaito Level IV

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    2,692
    Likes Received:
    15
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    yepp, i get the same problem too, i cant seem to see what values i enter in for the wait time.

    a suggestion, could you add in adopt by species, like any coloured krawks or draiks, and the colours in general to adopt, like royal, and the program will adopt any royal pet in the pound. it's much easier than having to edit the lists for all the pets, to ensure that there's only royal.

    or is this formatting faster? i dont know, :p
     
  2. lolcow

    lolcow Level III

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    720
    Likes Received:
    0
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    So yeah. It'll either get stuck on "Checking Pet One" Or "Checking Pet Three"
    halp please? :<
     
  3. Heather

    Heather Level IV

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    899
    Likes Received:
    43
    Location:
    California
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    I just downloaded the program and I'm getting the same issues. I can't enter any values for wait time or LSD value. And when I try running the program it stops at checking pet 3... help??
     
  4. John

    John Level IV

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    1,160
    Likes Received:
    75
    Location:
    Not telling because you'll just be jealous psshh..
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    [​IMG]

    ^ That says it all xD It's probably just my crappy computer c:
     
  5. l_royalty_l

    l_royalty_l Level I

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    96
    Likes Received:
    5
    Location:
    School - blah
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    The parameters for adopting a pet. You said you could pick a wait time between x and y.
    Is that in second, milliseconds, etc?

    I have been looking for a nice AAer, I have tried a few from other sites and either I could not get them to download properly, or they didnt work correctly.

    This one looks like it has alot of nice features. Ill have to try it out with a basic pet and let you know how it works for me :)
     
  6. PrinceErik

    PrinceErik Level IV

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    889
    Likes Received:
    68
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    I seem to be having both of the problems that people are reporting. I get the screen that i cant choose options on, and i try starting it and it stops at pet 3
     
  7. Heather

    Heather Level IV

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    899
    Likes Received:
    43
    Location:
    California
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    Ditto! And it won't let me enter values for the refresh time etc....

    (I know I posted this before but still no help so I figured I'd bump this thread again)
     
  8. WildSnorlax

    WildSnorlax Level IV

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,510
    Likes Received:
    95
    Location:
    Alberta, Canada
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    I can't tell if this is a joke or not :p

    Because if it isn't then i'm a loser.
    Basically my problem with this is, it refreshes for abit, and then it starts to say "checking pet one". I used other accounts with 3 pets, it's always stuck at "check pet #". Also I am using an account with no pets, and it's still stuck at "checking pets"

    So yeah D:
    I am aware it's a common problem, but has anyone found a way around this, or is this problem going to go forever unresolved because Heya doesn't even come on anymore.
     
  9. Heather

    Heather Level IV

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    899
    Likes Received:
    43
    Location:
    California
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    haha I was wondering the same thing Mooie!! And I had the same problem and it never got answered/solved, so I got a refund XD
     
  10. Goaneopy

    Goaneopy Newbie

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    Ahh, I already installed my auto adopter once in my PC vista, and it was such a mismatch problem ... just got in XP Dai ... Or you can try installing a kind of "support"
     
  11. Junior

    Junior Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    3,350
    Likes Received:
    169
    Location:
    I come from a land down under! (Maaaate!)
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    Assuming you're talking about a help feature.. there is one. These boards. Either the creator of the program, or the progra help board. We are all very helpful :p
     
  12. Heya

    Heya Level III

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    411
    Likes Received:
    34
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    Ok, sorry this went unfixed for so long, i will look into the problem and go about a fix.

    I haven't been on nf in ages, lol.
     
  13. Kaito

    Kaito Level IV

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    2,692
    Likes Received:
    15
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    thanks ^_^

    maybe you could add in a load account list function, so that when one account hits 4 pets, it goes on to another account?
     
  14. Heya

    Heya Level III

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    411
    Likes Received:
    34
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    hm... multi-accounting? we shall see, but lets get a single account one running smoothly first :)

    I plan on working on this program a lot now, and believe me, i will get blaze aaer back working very smooth again.
     
  15. Kaito

    Kaito Level IV

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    2,692
    Likes Received:
    15
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    ahh alright :) one step at a time. really looking forward to this!
     
  16. CradleChild

    CradleChild Level I

    Joined:
    Jul 27, 2008
    Messages:
    52
    Likes Received:
    2
    Re: Blaze Auto Adopter v2.0

    Heyy I just wanted to know if this AAer is better than Sid's or Icy's ?
    is it faster ? can it lookup way more pets xD?

    I'm just asking since the ones i mentioned are free, so what should I know that could convince me on switching it to this AAer XD
     
  17. Heather

    Heather Level IV

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    899
    Likes Received:
    43
    Location:
    California
    Ok I just downloaded the new version and i have a question. Why can't I input wait times on the settings page? It doesn't have any kind of input box/field?
     
  18. Junior

    Junior Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    3,350
    Likes Received:
    169
    Location:
    I come from a land down under! (Maaaate!)
    Go into the folder where its saved.. and open the txt file that says "settings.txt". It will have all your login info + pet list. Right at the bottom it should have refresh times. You ca modify it there :)

    P.S I just downloaded this (for no real reason.. since i can't use it because my accounts newbie).

    It looks really good!
     
    Heather likes this.
  19. Heather

    Heather Level IV

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    899
    Likes Received:
    43
    Location:
    California
    Yea I've already tried that... and now I have it messed up to where the refresh rates are 20100 and 4000 XD and it won't resave as anything else [...]

    EDIT: NVM Junior fixed it :D
     
  20. Heya

    Heya Level III

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    411
    Likes Received:
    34

    the reason is cause you didn't install the font included. Please install that font.
     

Share This Page